Haarstudio37.nl

Als kapper wil je ook online gezien worden, zodat nieuwe klanten je weten te vinden. Haarstudio 37 knipt klanten uit Ter Apel, Sellingen, Winschoten en omstreken.
Website laten maken? Haarstudio 37 in Sellingen

Link naar website: haarstudio37.nl 

Manon heeft haar eigen kapperszaak aan huis in Sellingen. Kappers vinden klanten natuurlijk veel via mond-op-mond reclame in Sellingen. Maar vaak komt hier de website ook bij kijken. Wat doen mensen na de mond-op-mond reclame? Toch even Googlen! 

Bovenaan in Google

Ook hebben we voor manon de online vindbaarheid enorm verbeterd. Dit kan je doen door de website effectief in te richten met gebruik van de juiste zoekwoorden. Google optimalisatie in een notendop: wie schrijft over ‘kapper Sellingen‘ wordt gevonden op ‘kapper Sellingen’. 
 

De mond-op-mond reclame is zeker niet de enige aanwas van nieuwe klanten. Sellingen bruist in het voorjaar en in de zomer van de toeristen en campinggasten. Deze groep wil natuurlijk ook naar de kapper. Voor Manon hebben we een Google mijn bedrijf profiel opgezet, waarmee haar online vindbaarheid enorm is vergroot. Samen met een effectief ingerichte website staat ze nu bovenaan in Google.  

Potentiële klanten die even een kapper zoeken in Sellingen komen dus al snel uit bij Manon. Dat is mooi meegenomen. 

Delen:

Meer berichten

Woont u in Den Haag en wilt u een website laten maken?

Teonbv.nl

Coen van Teon B.V. wilde graag een strakke website zonder poespas. De website ondersteunt bij de offline verkoop van hoge temperatuur warmtepompen.

website laten maken Sassenheim

Gpexlogistics.nl

Een conversie gerichte website met Google optimalisatie campagne voor de verkoop en verhuur van elektrische traplopers.

webshop laten maken tubbergen

Hairstudionatasja.nl

Een plek voor afspraken en het bestellen van professionele haarproducten. Alles voor de klant op één plek.

Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Stuur mij een bericht