Bureau-haarsma.nl

Fred Haarsma uit Sloten wilde een website laten maken. Een mooi en strak online visitekaartje. Professioneel maar ook persoonlijk. De lokale dronebeelden maken de website helemaal af.

Link naar website: Bureau-haarsma.nl

Soms loopt een bedrijf al goed, maar moet er voor de volledigheid toch een website gebouwd worden. Een website kan in zo’n geval uitstekend dienen als online visitekaartje of contactpunt. 

Voor Bureau Haarsma in Sloten hebben wij een ‘one-pager’ gebouwd. 

One-pager

Deze WordPress website bestaande uit één pagina dient als visitekaartje voor het bedrijf. Het is een handige plek voor het delen van contactgegevens en projecten uit het portfolio. Niet te veel poespas, gewoon wat Bureau Haarsma nodig had. 

Wilt u nou ook graag een one-pager? Of toch liever een website die klanten binnenharkt? In beide gevallen is dat natuurlijk mogelijk. Neem vrijblijvend contact op. Dan bespreken we uw situatie en uw wensen. 

Delen:

Meer berichten

Woont u in Den Haag en wilt u een website laten maken?

Teonbv.nl

Coen van Teon B.V. wilde graag een strakke website zonder poespas. De website ondersteunt bij de offline verkoop van hoge temperatuur warmtepompen.

website laten maken Sassenheim

Gpexlogistics.nl

Een conversie gerichte website met Google optimalisatie campagne voor de verkoop en verhuur van elektrische traplopers.

webshop laten maken tubbergen

Hairstudionatasja.nl

Een plek voor afspraken en het bestellen van professionele haarproducten. Alles voor de klant op één plek.

Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Stuur mij een bericht