Babysparadijs.nl

Een kinder- en babywinkel uit Sassenheim. De website bevat zo’n 1000 producten.
Website laten maken in Ter Apel of Sassenheim

Link naar website: Babysparadijs.nl

Kasia heeft een babywinkel in het centrum van Sassenheim. Ze verkoopt luxe kinderwagens, kindermeubels, babynestjes, wikkeldekens en nog veel meer. Al is tegenwoordig een offline winkel niet meer genoeg om weerstand te kunnen bieden tegen de grote spelers in de markt. Daarom hebben wij voor haar een webshop ontwikkeld. 

Webshop laten maken 

Een wordpress webshop is een uitstekende manier om online te verkopen. WordPress biedt doorgaans alle benodigde opties wat je zou verwachten van een professionele webshop. Veilig betalen met IDeal, integraties met PostNL en Bol.com of synchronisatie met social media winkels op Facebook en Instagram.
 

Maar er zijn meer mogelijkheden dan dat. Graag een kinderagen in 360-graden view bekijken of speciale regels voor levertijden instellen? Dat kan eenvoudig worden ingesteld. Of graag de best-sellers automatisch op de homepage, dat is allemaal geen probleem. 

Online adverteren 

Nu moet je als webshop-eigenaar niet naïef zijn en verwachten dat klanten massaal de webshop bestormen zonder dat je hier iets voor doet. Net als bij een offline winkel heb je een systeem nodig die zorgt voor de aanwas van nieuwe klanten. Kasia van Baby’s Paradijs gebruikt hiervoor advertenties op Facebook, Instagram en Google.  

Online adverteren zal voor veel mensen voelen als een flinke investering. Maar online adverteren doe je niet voor het goede doel. Online adverteren doe je omdat je er meer aan verdient dan dat je erin stopt. 

Facebook en Google bieden allerlei mogelijkheden om gevonden te worden door je klanten. Ads op Google, Youtube, Gmail, Facebook, Facebook Messenger, het kan allemaal. Foto’s, Video’s, product sliders… niets is te gek. 

Je eigen weg vinden 

Een webshop moet meestal zijn eigen weg even vinden. Daarom helpen wij je bij deze keuzes. Waar zitten je klanten? En, hoe gaan we deze bereiken? Uiteindelijk leidt deze zoektocht naar een kosteneffectieve manier van online adverteren. 

Delen:

Meer berichten

Woont u in Den Haag en wilt u een website laten maken?

Teonbv.nl

Coen van Teon B.V. wilde graag een strakke website zonder poespas. De website ondersteunt bij de offline verkoop van hoge temperatuur warmtepompen.

website laten maken Sassenheim

Gpexlogistics.nl

Een conversie gerichte website met Google optimalisatie campagne voor de verkoop en verhuur van elektrische traplopers.

webshop laten maken tubbergen

Hairstudionatasja.nl

Een plek voor afspraken en het bestellen van professionele haarproducten. Alles voor de klant op één plek.

Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Stuur mij een bericht