Tinystar.nl

De officiële Nederlandse website van het babymerk Tiny Star.

Link naar website: tinystar.nl 

Voor Kasia uit Sassenheim hebben wij al eerder een webshop gemaakt: babysparadijs.nl. Kasia kreeg de mogelijkheid om de Nederlandse reseller van het merk Tiny Star te worden in Nederland. Om de verschillende merken duidelijk te scheiden hebben wij hiervoor een aparte wordpress webhop opgezet. 

Het ontwerp van de nieuwe webshop is geïnspireerd op de hoofdwebsite van het merk Tiny Star. Op deze manier hebben wij de ontwerpkosten weten te drukken. Een website hoeft namelijk niet altijd 100% uniek te zijn. Soms is een functionaliteit en een monopoly op de markt ook voldoende om de doorslag te geven. 

Zit er u aan te denken om zelf online te gaan verkopen? Bel of mail ons dan gerust, dan bespreken we uw plannen, geheel vrijblijvend. 

Delen:

Meer berichten

Woont u in Den Haag en wilt u een website laten maken?

Teonbv.nl

Coen van Teon B.V. wilde graag een strakke website zonder poespas. De website ondersteunt bij de offline verkoop van hoge temperatuur warmtepompen.

website laten maken Sassenheim

Gpexlogistics.nl

Een conversie gerichte website met Google optimalisatie campagne voor de verkoop en verhuur van elektrische traplopers.

webshop laten maken tubbergen

Hairstudionatasja.nl

Een plek voor afspraken en het bestellen van professionele haarproducten. Alles voor de klant op één plek.

Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Stuur mij een bericht