Hairstudionatasja.nl

Een plek voor afspraken en het bestellen van professionele haarproducten. Alles voor de klant op één plek.
webshop laten maken tubbergen

Link  naar de website: Hairstudionatasja.nl

Als kapperszaak is een website natuurlijk erg handig. Zo ben je online vertegenwoordigd en weten nieuwe klanten in je dorp je te vinden. Het is natuurlijk extra fijn als je daarbij extra services kunt aanbieden. 

Webshop laten maken Tubbergen

Klanten vinden het tegenwoordig fijn om ook de professionele kappersproducten van Artistique in huis te hebben. Klanten kunnen thuis rustig op de bank hun favoriete producten bestellen en ophalen bij hun knipbeurt. Ook kunnen de producten natuurlijk worden thuisbezorgd. 

PostNL integratie 

De webshop is compleet met PostNL integratie, ook de facturatie is geautomatiseerd. Wanneer een klant een bestelling plaats kan met één druk op de knop een verzendlabel en track&trace-code worden aangemaakt. Ook gaat er automatisch een factuur en/of pakbon naar de printer. Zo heb je dagelijks zo min mogelijk werk van het verzenden. 

Wilt u graag een webshop laten maken in Tubbergen (of daarbuiten?). Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we uw situatie. 

Delen:

Meer berichten

Woont u in Den Haag en wilt u een website laten maken?

Teonbv.nl

Coen van Teon B.V. wilde graag een strakke website zonder poespas. De website ondersteunt bij de offline verkoop van hoge temperatuur warmtepompen.

website laten maken Sassenheim

Gpexlogistics.nl

Een conversie gerichte website met Google optimalisatie campagne voor de verkoop en verhuur van elektrische traplopers.

Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Nirotuning.nl

Nick en Robin zijn een nieuwe spelers in de auto-tuningmarkt. Ze bedienen hun klanten op locatie vanuit Emmen. Ze wilden graag een strakke en chique website laten maken.

Stuur mij een bericht