Beautiful-people.eu

Als uitzendbureau is de eerste indruk online belangrijk. Ik heb Beautiful People voorzien van een frisse nieuwe website inclusief een leeromgeving voor de kandidaten.

Website laten maken Coevorden 

Voor Beautiful People – een uitzendbureau in Coevorden – hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. De website is zó ontwikkeld, dat Ingrid en haar collega’s er zelfstandig mee kunnen werken. Aangezien de klanten van Beautiful People vaak niet de Nederlandse taal spreken, was een meertalige website gewenst. Dit is natuurlijk geen probleem. 
 

Moodle leeromgeving

Ook hebben wij een aparte leeromgeving ontwikkeld. Door de coronacrisis was een behoefte ontstaan aan een online leerplek. Een plek waar vergaderd kon worden met klanten, waar lesstof en cursussen konden worden aangeboden. Met een account krijgen bezoekers toegang tot hun eigen persoonlijke omgeving. 
 
Stel je voor, een persoon met een migratie achtergrond wordt klant bij Beautiful People. Deze persoon heeft een taalcursus, een computercursus, een veilig-werken cursus en algemene informatie nodig. Dan is het natuurlijk praktisch als de nieuwe klant alle info op één plek kan vinden. Tijdens kunnen de klanten zich in tijden van corona continu doorontwikkelen.
 
Wilt u graag een website laten maken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij maken niet alleen websites in Coevorden, maar ook in Emmen, ter Apel en de rest van Nederland. 
website laten maken

Delen:

Meer berichten

Woont u in Den Haag en wilt u een website laten maken?

Teonbv.nl

Coen van Teon B.V. wilde graag een strakke website zonder poespas. De website ondersteunt bij de offline verkoop van hoge temperatuur warmtepompen.

website laten maken Sassenheim

Gpexlogistics.nl

Een conversie gerichte website met Google optimalisatie campagne voor de verkoop en verhuur van elektrische traplopers.

webshop laten maken tubbergen

Hairstudionatasja.nl

Een plek voor afspraken en het bestellen van professionele haarproducten. Alles voor de klant op één plek.

Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Stuur mij een bericht