Slokkert.nl

Slokkert Consultancy in Rolde heeft uitmuntende seismografische software en kennis in huis. De klantwens: niet te veel versieringen op de website, maar duidelijkheid en consistentie.

Link naar de website: Slokkert.nl 

Kees uit Rolde wilde voor zijn consultancy bedrijf een nieuwe website. Kees was als 70+’er nog erg begaan met de techniek en beheerde zijn eigen website met Microsoft Publisher. Echter was het programma lastig in gebruik en kostte het beheer van de website veel tijd. Ook was de website niet mobiel-vriendelijk. 

No Nonsense website laten maken

Daarom hebben wij voor Kees een nieuwe website gemaakt. Kees wilde graag een nieuwe no-nonsense website laten maken. De site is gericht op wetenschappelijke correctheid en compleetheid. Fancy looks en details waren daarom ook zeker niet gewenst. 

Kees gebruikt de wordpress website nu voor het tonen van zijn werk als ontwikkelaar van zijn seismografie software. 

Website laten maken in Rolde (of daarbuiten)? Dat kan! We komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. 

Delen:

Meer berichten

Woont u in Den Haag en wilt u een website laten maken?

Teonbv.nl

Coen van Teon B.V. wilde graag een strakke website zonder poespas. De website ondersteunt bij de offline verkoop van hoge temperatuur warmtepompen.

website laten maken Sassenheim

Gpexlogistics.nl

Een conversie gerichte website met Google optimalisatie campagne voor de verkoop en verhuur van elektrische traplopers.

webshop laten maken tubbergen

Hairstudionatasja.nl

Een plek voor afspraken en het bestellen van professionele haarproducten. Alles voor de klant op één plek.

Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Stuur mij een bericht