Gpexlogistics.nl

Een conversie gerichte website met Google optimalisatie campagne voor de verkoop en verhuur van elektrische traplopers.
website laten maken Sassenheim

Link naar de website: gpexlogistics.nl

Gpex in Sassenheim is een  handelaar in gebruikte kopieerapparaten. Vanuit Nederland verschepen ze deze apparaten over de hele wereld. Bij het ophalen van de zware apparaten wordt vaak gebruikt gemaakt van elektrische trappenklimmer (of traplopers). Vanuit daar ontstond het idee om de apparaten zelf te verhuren en verkopen. 

Website laten maken in Sassenheim

Om de verschillende bedrijfstakken gescheiden te houden wilde GPEX een nieuwe website laten maken. De website is compleet conversie gericht. Dit betekend dat we wordpress website erop is ingericht om klanten te informeren en overtuigen om contact op te nemen of een offerte aan te vragen. 

Google optimalisatie (SEO)

De website komt compleet met Google optimalisatie. De site is ingericht om zo optimaal mogelijk te scoren in het vakgebied. Hierdoor zullen nieuwe klanten de site gemakkelijk vinden wanneer ze naar een trappenklimmer op zoek zijn. 

De interne optimalisatie van de website is vaak niet genoeg om goed te scoren in Google. Daarom hebben we ervoor gekozen om deze optimalisatie samen te laten gaan met het uitbreinden van het externe linkprofiel van de website. Door deze uitbreiding zal de online vindbaarheid enorm verhogen. 

Wilt u zelf graag een website laten maken in Sassenheim (of daarbuiten)? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we samen de opties. 

 

Delen:

Meer berichten

Woont u in Den Haag en wilt u een website laten maken?

Teonbv.nl

Coen van Teon B.V. wilde graag een strakke website zonder poespas. De website ondersteunt bij de offline verkoop van hoge temperatuur warmtepompen.

webshop laten maken tubbergen

Hairstudionatasja.nl

Een plek voor afspraken en het bestellen van professionele haarproducten. Alles voor de klant op één plek.

Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Nirotuning.nl

Nick en Robin zijn een nieuwe spelers in de auto-tuningmarkt. Ze bedienen hun klanten op locatie vanuit Emmen. Ze wilden graag een strakke en chique website laten maken.

Stuur mij een bericht