JWOpenhaardhout.nl

Website voor verhuur van zaagkloofmachines. JWOpenhaardhout bedient Noord-Nederland vanuit Sellingen.
website laten maken door FranklySEO

Link naar website: JWOpenhaardhout.nl 

Als jouw bedrijf zich in een niche bevindt, is Google optimalisatie erg aantrekkelijk. Wilco van JWOpenhaardhout wilde graag een website laten maken. Een duidelijke website, met niet te veel poespas. 

Wilco verhuurt zaagkloofmachines, en dat brengt ons ook gelijk bij het hoofddoel van de site: verhuren. De site is ingericht om de bezoeker te informeren en te overtuigen. Ook zijn Wilco en ik aan de slag gegaan met Google optimalisatie (SEO). 

Website laten maken met SEO

Wanneer er weinig concurrentie is op bepaalde zoekwoorden, is het natuurlijk makkelijker scoren in Google. Hier hebben wij dan ook handig gebruik van gemaakt. Wilco upload maandelijks geoptimaliseerde content voor Google. Bijvoorbeeld welke klanten Wilco heeft geholpen met zijn zaagkloofmachine. 
website laten maken SEO

Door de geoptimaliseerde content, week Google beter wanneer de website wel en niet aan klanten moet worden getoond. Nu zijn we een jaar verder en weten de klanten JWOpenhaardhout goed te vinden. 

Wilt u ook een website laten maken die voor u werkt? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we de opties. 

Delen:

Meer berichten

Woont u in Den Haag en wilt u een website laten maken?

Teonbv.nl

Coen van Teon B.V. wilde graag een strakke website zonder poespas. De website ondersteunt bij de offline verkoop van hoge temperatuur warmtepompen.

website laten maken Sassenheim

Gpexlogistics.nl

Een conversie gerichte website met Google optimalisatie campagne voor de verkoop en verhuur van elektrische traplopers.

webshop laten maken tubbergen

Hairstudionatasja.nl

Een plek voor afspraken en het bestellen van professionele haarproducten. Alles voor de klant op één plek.

Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Stuur mij een bericht