Beautifulnailsbytiny.nl

Tiny wilde haar online visitekaartje verbeteren. Nou, dat kan geregeld worden! Na een uurtje samen oefenen beheert Tiny haar website tegenwoordig zelf.
Website laten maken door Frankly SEO

Link website: beautifulnailsbytiny.nl

Tiny wilde graag een simpele website waarop ze haar werk kon tonen van haar nagelstudio. Ook moest de website een contactpunten worden voor (nieuwe) klanten en de online vindbaarheid verbeteren. 

WordPress website – template 

Om de kosten te drukken hebben we gekozen voor een wordpress template website. Hierdoor is een website relatief snel en goedkoper te realiseren. Bij een template website is er de keuze uit tientallen verschillende templates. Je kiest er één die bij je bedrijf past en deze passen we vervolgens helemaal voor je aan. 

Online Vindbaarheid

Ook hebben we een paar zeer effectiefe technieken gebruikt om de vindbaarheid met relatief weinig moeite te vergroten. Met een goede inrichting van het Google mijn bedrijf profiel hebben we grote stappen gemaakt. 

Klantenstop 

Door de enorme toename in de online vindbaarheid weten de klanten Tiny tegenwoordig goed te vinden. Door de nieuwe wordpress website vindt Tiny veel nieuwe klanten in haar eigen buurt. De zaken lopen nu zelfs zo goed, dat Tiny er aan denkt om een klantenstop in te voeren. We kunnen zeker stellen dat de website vóór haar werkt. 

Wilt u nu zelf ook een wordpress template website, of liever een website op maat laten maken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we hoe een website kan helpen in uw situatie. 

Delen:

Meer berichten

Woont u in Den Haag en wilt u een website laten maken?

Teonbv.nl

Coen van Teon B.V. wilde graag een strakke website zonder poespas. De website ondersteunt bij de offline verkoop van hoge temperatuur warmtepompen.

website laten maken Sassenheim

Gpexlogistics.nl

Een conversie gerichte website met Google optimalisatie campagne voor de verkoop en verhuur van elektrische traplopers.

webshop laten maken tubbergen

Hairstudionatasja.nl

Een plek voor afspraken en het bestellen van professionele haarproducten. Alles voor de klant op één plek.

Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Stuur mij een bericht